Hier kunt u al onze reviews vinden die wij hebben gekregen van onze klanten.
Bent u klant geweest? Dan vragen wij u om eventuele andere zoekers te helpen door een korte beschrijving te geven van hoe alles in omgang, de service en de kwaliteit van ons product is.

 

Alle reviews

Uitstekende service

★★★★★
5 5 1
Top product en de service perfect!

Service

★★★★☆
4 5 1
Vandaag had een klus die ik moest klaren. Materiaal was te kort. ANTOS BOUW - DEISOLATIEHAL.NL gebeld. Zelfde dag kreeg ik mijn geisoleerde dakplaten met alle hulpstukken. Fijne bedrijf

Niet te moeilijk

★★★★★
5 5 1
Ik had een paar platen nodig, best weinig, alleen waren te kort om een special bestelling te doen. Hun hadden toevallig nog overliggen van het zagen en hebben deze toen aan me verkocht (voor de prijs per vierkante meter). Bedankt!

Echte kennis!

★★★★★
5 5 1
Ik had een bestelling gedaan voor sandwichpanelen omdat ik mijn dak van mijn schuur met koeien wou vervangen. Echter nadat ze navroegen over de bestelling zeiden hun dat ik beter ecopanelen kon nemen dan sandwichpanelen ivm amoniak die de dieren uitstoten. Hierdoor gaat gelukkig het dak niet roesten en kan ik wat langer door met mijn dak dan eerst. Hartelijk dank voor jullie voorstel en kennis.

Meedenkers

★★★★★
5 5 1
Ik ga begin juni mijn schuur verbouwen en moet er dus een nieuw dak op leggen, echter had ik niet nagedacht dat ik ook dakgoten, windveren en nokken nodig zou gaan hebben. Fijn dat Antos Bouw mij hier even op aanduidde zodat ik niet 2 keer hoefde te bestellen en daardoor verspilde verzendkosten zou betalen. Ze helpen je met een project door mee te denken wat je nog meer nodig zou moeten hebben, enorm handig!

Bestelling

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de super service en platen op maat. Top antosbouw ga xo door

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
2e bestelling en alweer super tevreden. Bedankt.

Ecopanelen

★★★★★
5 5 1
Super product voor een goede prijs. Levering exact volgens afspraak en bij vragen direct en adequaat geholpen.

Dakpanplaten

★★★★★
5 5 1
Snel geleverd, goede prijs, vriendelijke chauffeur.

review

★★★★★
5 5 1
Supersnelle levering, en zagen er mooi uit!

Dakplaten met isolatie.

★★★★★
5 5 1
Ongelooflijke service! Nette offerte gekregen, voor akkoord doorgestuurd, 5 minuten later iemand aan de lijn die bevestiging gaf dat de platen na een dag en een half, op zaterdag notabene, zouden geleverd worden. Een dikke 10/10 voor service, communicatie, levering en kwalitatief hoogstaande goederen. In vergelijking met Belgie, ook nog eens een super prijs. Met vriendelijke groeten, Glenn.

Sandwichpanelen

★★★★☆
4 5 1
Super snelle service goede komunicatie goed product Dank Aan yunus anli

Dakplaten

★★★★☆
4 5 1
Ik ben erg blij met mijn dakplaten en heb jullie bedrijf bij mijn omgeving aanbevolen en jullie hebben daardoor ook een nieuwe klant gekregen.

Dakpanplaten

★★★★★
5 5 1
Ik kwam antosbouw.nl op het spoor door een advertentie van de isolatiehal.nl op marktplaats. Ik zag daar super scherpe prijzen voor dakpanplaten en besloot contact op te nemen. Ik werd meteen geholpen middels een gratis offerte en aanvullende informatie en het was me al snel duidelijk dat ik aan het goede adres was voor mijn dakjes in de tuin. Ophalen van de platen in Giessenburg verliep zeer aangenaam door de behulpzame medewerkers op de werf en de platen zagen er perfect uit! Ik heb inmiddels twee overkappingen in de tuin met prachtige pannen'look' Aanrader dus!

Panelen

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden, snelle levering , ook al was het naar België en goedkope prijzen . Een aanrader !

dakpanplaten

★★★★★
5 5 1
ondanks mijn kleine bestelling och een zeer vlotte levering !

Dakpanelen

★★★★★
5 5 1
Snelle afhandeling, correcte levering en vooral super vriendelijke mensen aan telefoon en bij levering

Prima!

★★★★★
5 5 1
Prima service gehad. Alles volgens afspraak geleverd op de afgesproken tijd.

Uitstel bestelling

★★★★★
5 5 1
Bij afspraak levering moesten we de levering opschuiven ivm wijziging. Dit is zeer correct en netjes verlopen. Meteen creditnota. Grandioze service.

Prima

★★★★☆
4 5 1
Prima bedrijf en goede materialen. Nadat enige onduidelijkheid ontstond over de te leveren panelen, is hier contact over geweest. Materialen hierna prima geleverd volgens afspraak.

Dakpanplaten

★★★★★
5 5 1
Heb verleden week zaterdag dakpanplaten gehaald. Prima kwalitiet en goed geholpen. Ook met inladen. Bij de bestelling had ik te grote platen besteld en bij het ophalen dit aangepast. Vooraf betaald maar binnen enkele dagen het verschil terug gestort.

Snel en goed

★★★★★
5 5 1
Prima service,zeer behulpzaam.

Dakplaten

★★★★★
5 5 1
Best price & Excellent service

Dakplaten

★★★★★
5 5 1
Best price & Excellent service

Dakpanplaten

★★★☆☆
3 5 1
Antos altijd goed. Levert snel en netjes. Minpunt antos : het niet kunnen zagen van dakpan platen!! Kan in mijn ogen niet bij een bedrijf die dit zoveel verkoopt. Verder top. Dirk

Review

★★★★☆
4 5 1
Je wordt als mens respectvol gewokte gestaan vrijblijvend offerte maar heb besteld wat ik nodig had dinsdag komen ze leveren top jongens ga zo door Mvg emyle

Dakpanelen

★★★★☆
4 5 1
Vlotte levering, platen keurig op maat en voldoende bevestigingsmaterialen. Top service!

Goede service

★★★★★
5 5 1
Zeer snel en vriendelijke service met nog een aantal wijzigingen op het eind alles netjes afgehandeld

schuurtje bouwen

★★★★★
5 5 1
even gebeld en binnen ander half uur konden we al terecht en na aankomst even verteld wat de bedoeling was en daar van uit een keuze gemaakt wat voor panelen er het beste geschikt zijn voor onze schuur. en alles werd meteen op maat gezaagd en op geladen. dus helemaal goed. netjes ontvangen en klant vriendelijk. goed geadviseerd en snelle service . M.V.G marco .

levering dak en wandplaten

★★★★★
5 5 1
Alles netjes op tijd geleverd volgens afspraak

★★★★☆
4 5 1

★★★★★
5 5 1

★★★★★
5 5 1