Wat maakt Antos Bouw zo bijzonder?

Wij willen voor onze klanten het beste van het beste aanbieden! Hierdoor hebben we een paar van onze regels aangepast zodat we u nóg beter kunnen helpen bij uw aanvraag. Hieronder kunt u vinden waar wij u uw ervaring nog beter mee willen maken!

Gratis verzendkosten

Gratis geleverd!

Door de grote vraag naar onze bezorgkosten hebben we speciaal voor u gratis bezorgkosten ingevoerd!
Bij elke aanvraag hebben we gekeken of we u de korting kunnen aanbieden om naast onze zaagkosten, ook nog onze bezorgkostenkosten korting te kunnen geven. Na lang en zorgvuldig onderzoek is er gebleken dat we u al snel gratis bezorgkosten kunnen aanbieden. Onder andere bij:

  • Een aankoopbedrag van  €1000 (Excl. BTW) + binnen een straal van 50km
  • Meer mogelijkheden voor gratis verzending kunnen ten alle tijden besproken worden met onze verkoopafdeling
  • Streven naar 2 á 3 dagen bezorgtijd voor B-keus

 

 

Uit voorraad leverbaar en hoge garantie

We zien dat een merkbaar aantal klanten van ons vanaf een concurrent komen die lage prijzen beloofd hebben, maar niet kunnen leveren of anders volledige weken moet wachten. Hierdoor hebben wij ons aangepast om u daarin niet u teleur hoeven te stellen.
Daarom kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen zonder bang te zijn dat wij niet aan u kunnen leveren. Ook bij grote aanvragen kunnen we u helpen. Onder andere door bij onze partner en leverancier aanvragen te doen met spoedbestelling, hierdoor hoeft u nooit bang te zijn om uw platen, panelen en overige onderdelen pas maanden later binnen te krijgen!

Wij geven 30 jaar garantie op het metaal en 4 jaar op de kleur van onze A-keus platen & panelen. Op onze B-keus zitten kleine krassen en deuken, hier kunnen we helaas geen garantie op geven maar deze platen & panelen kunt u aannemen als nieuw en kunt u er dus rekening mee houden dat ook deze 30 jaar lang zonder enig probleem doorgaan.

Altijd uit voorraad leverbaar

 

 

Goedkoopste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Dankzij een verbeterde samenwerking met onze partners kunnen we u nóg beter helpen met iets wat het belangrijkste is binnen uw aankoop. Uw geld!
Hierom hebben we gekeken of we de prijs verder omlaag konden brengen, dit is ons gelukt en kunnen we u een garantie geven dat onze prijzen zelfs lager zijn dan die van onze grootste concurrenten!
Wilt u bewijs hiervoor? Vraag een vrijblijvende offerte aan en bespreek met ons de mogelijkheden!

 

 

Montage mogelijkheden

Niet iedereen is in staat of heeft de kennis om een dak goed te monteren. Dit begrijpen wij omdat het niet iets raar is, de één specialiseert zich in de economie, de ander in de zorg, de ander in het onderwijs en sommigen in de bouw.
Voor de mensen die zekerheid willen hebben dat hun dak goed gemonteerd word hebben we gekeken wat we voor u konden doen.

Ook dit is ons gelukt en kunnen we u montage voor uw dak of wand aanbieden! Voorbeelden zien over projecten die wij gemonteerd hebben? Klik hier of ga naar https://www.antosbouw.nl/projecten !

Montage mogelijkheden

 

 

Gratis op maat gezaagd

Gratis zaagkosten

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om zijn platen of panelen te zagen. Hierom bieden wij u de mogelijkheid dat wij voor u de platen zagen. Om het nog mooier te maken zagen wij de platen en/of panelen ook nog gratis voor u! Daarom zal het monteren nóg makkelijker worden!
In elke offerte zijn automatisch de zaagkosten al weg gerekend en hoeft u niet bang te zijn om honderden euro’s kwijt te zijn aan een zaagmachine of aan zaagkosten. Dit doen wij al voor u waardoor u zowel tijd, als geld bespaard!
Indien u meer vragen heeft over dit voordeel kunt u ons altijd contacteren en vragen over de gratis zaagkosten


Voor onze algemene voorwaarden kunt u gaan naar:
https://www.antosbouw.nl/algemene-voorwaarden